Το Μεσαιωνικό Εστιατόριο "Sir Lancelot"

Το Εστιατόριο Sir Lancelot (σερ Λάνσελοτ) Βρίσκεται πολύ κοντά στο Κοινοβούλιο της Ουγγρικής Πρωτεύουσας και μόλις περάσετε την είσοδο του μαγαζιού θα μπείτε στον κόσμο του Μεσαίωνα!

Ένα Μεσαιωνικό Εστιατόριο, διακοσμημένο από την εποχή των ιπποτών, πανοπλίες & όπλα παντού, με ζωντανά σόου, χορούς, μάχες με σπαθιά και ζωντανή μεσαιωνική μουσική μας μεταφέρει στη Μεσαιωνική εποχή.
Μπορεί να συναντηθείτε στην τραπεζαρία με κάποιον ιππότη ή ακόμα και να σας καλωσορίσει προσωπικά ο βασιλιάς και η βασίλισσα!



Οι σερβιτόροι ντυμένοι αναλόγως, όπως και οι συνήθειες! Δεν υπάρχουν πιρούνια και τρώτε με τα χέρια για να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της εποχής. Αφήστε για λίγο στο ξενοδοχείο σας τις αναστολές και τους καλούς τρόπους και αφεθείτε για λίγο να νιώσετε πραγματικά ελεύθεροι, ακούγοντας μεσαιωνική ζωντανή μουσική από τους τροβαδούρους της εποχής!



Τα βράδια είναι πάντα συναρπαστικό, λόγω του μεσαιωνικού live show, με τους χορευτές και τους Ιππότες! Ίσως χρειαστεί να κλείσετε τραπέζι νωρίτερα γιατί έχει πολύ ζήτηση.



Ξύλινα τραπέζια, πήλινες κούπες και οι μερίδες πραγματικά είναι τεράστιες, με το κρέας να είναι σίγουρα το κύριο πιάτο του εστιατορίου. Κρέας ελαφιού, χοιρινό κρέας ή πουλερικά, Γκούλας, κλπ. Δοκιμάστε το χοιρινό κότσι.
Εκτός από το υπέροχο δείπνο μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κρασιών ή μπύρας.



Πληροφορίες:
Βρίσκεται στην καρδιά της Βουδαπέστης, πολύ κοντά στο εντυπωσιακό Κοινοβούλιο της Ουγγρικής πρωτεύουσας. Κοντά στο σταθμό του Μετρό Nyugati Pályaudvar, Γραμμή 3.
Διεύθυνση: Podmaniczky utca 14.
Tηλ: +36 1 302 4456.
website: http://sirlancelot.hu/
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή 12.00 - 01.00. Ενδεχομένως να χρειαστείτε προκράτηση.