Η Ελληνική Ταβέρνα "Dionysos" στην Βουδαπέστη

Στο ισόγειο ενός νεοκλασικού κτηρίου στην άκρη του Δούναβη στο ιστορικό κέντρο της Βουδαπέστης, υπάρχει ένα Ελληνικό ταβερνάκι, η "Taverna Dionysos".

Στιγμιαία σαστίζεις μόλις βρεθεί μπροστά σου και αναρωτιέσαι αν όντως βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας ή σε κάποιο ονειρεμένο Ελληνικό νησί.

Νόστιμο φαγητό σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, σαν να είσαι σε ελληνικό νησί, όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική Ελληνική κουζίνα.Η ταβέρνα Dionysos (Διόνυσος) μετακόμισε στην Βουδαπέστη, κοντά στις όχθες του ποταμού Δούναβη το 1993 και από τότε έχει αφήσει ευχαριστημένους κάτοικους της πόλης και τουρίστες με τις λιχουδιές της Ελληνικής κουζίνας.
Ψητά σχάρας, θαλασσινά πιάτα και όλες τις μεσογιακές γεύσεις θα τις βρείτε εδώ, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα όπως ο Άντονι Χόπκινς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ρόμπιν Γουίλιαμς ο Σουμάχερ αλλά και αρκετοί πολιτικοί, συγγραφείς.


Το μενού:
Όλη η εκλεκτή γκάμα της Ελληνικής κουζίνας, όλη η Μεσόγειος στο πιάτο σας. Από ψητά θαλασσινά, όπως τα χταπόδια, καλαμάρια, φιλέτα ψαριών, φρέσκα λαχανικά της εποχής, μέχρι ψητά φιλέτα κρεατικών. Ο πελάτης θα δοκιμάσει αυθεντική μεσογειακή κουζίνα.

Πληροφορίες:
Βρίσκεται στην πλευρά της Πέστης.
Διεύθυνση: Belgrad rakpart 16, 1056 Βουδαπέστη
Τηλέφωνο: +36 1 318 12 22
Site: www.dionysos.hu
Mail: reservation@dionysos.hu